Ιουλιος 2011

Αφού τον Ιούλιο οι ζέστες σφίγγουν και τα σαββατοκύριακα τρέχουμε όλοι χαρωπά και μαζικά στις παραλίες, η δραση στη βιοτεχνία μεταφέρεται στις Πεμπτες…

Ξεκινάμε με ένα παρτι την Πεμπτη 7 Ιούλη, με τους Two Hands Was Never Enough και τους MCs τους, και μετα DJs μεχρι αργα.

Την Πέμπτη 14 θα προβληθεί ενα ντοκυμαντέρ για τους Cyclown Circus, μια παρεα μουσικων και performers που γυριζουν τον κοσμο πανω στα αυτοσχεδια ποδηλατα τους. Την ιδια μερα θα στολίσουμε το μπαλκόνι μας με φυτά, αν εχετε καποια γλάστρα που δεν χρειάζεστε, φέρτε την στη βιοτεχνία!

Την Πεμπτη 21 θα επιδοθούμε στην μεξικάνικη κουζίνα και στα τροπικα cocktails! Ολα αυτα μαζι με μουσική και άραγμα στο μπαλκονάκι.

Την Πέμπτη 28 όσοι απο μας δεν είναι ήδη στις παραλίες θα μαζευτούμε για ενα αποχαιρετιστήριο πάρτι. Για λεπτομέρειες κοιταξτε αυτη τη σελιδα….

Κάθε Δευτέρα στις 20.00 συνεχίζουμε να κάνουμε την ανοιχτή συνέλευση της βιοτεχνίας. Αν θέλετε να συμμετάσχετε στη διοργάνωση των εκδηλώσεων, να προτείνετε κάποιες καινούριες, η απλά να γνωριστούμε, είστε ευπρόσδεκτοι.

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s