Home > Uncategorized > Everyday is Halloween! από την ομάδα Death Rock GR. Πέμπτη 27 Οκτώβρη

Everyday is Halloween! από την ομάδα Death Rock GR. Πέμπτη 27 Οκτώβρη

Το DeathRock Gr σας προσκαλεί στη Βιοτεχνία
σε μιά στοιχειωμένη mutant βραδιά, ντυμένη με μουσικές βγαλμένες από σκοτεινές τρομαχτικές ιστορίες, στην απόλυτη γιορτή του τρόμου….
Ντυθείτε ζόμπι, βαμπίρια, μούμιες, σχιζοφρενείς δολοφόνοι, διαβολικοί κλόουν, φαντάσματα, μάγισσες, κολοκύθες,Eraserhead, Pinhead, Freddy Krueger! ή φορέστε ό,τι αραχνιασμένο βρείτε στην ντουλάπα σας κι ελάτε να χορέψουμε σε ζόμπικους βηματισμούς…!

Spooky ατμόσφαιρα, γκροτέσκες φιγούρες και necro-party διάθεση στο opening event του DrGr Community για αυτόν το χειμώνα!
Bring your own candies!!!

 1. 26/10/2011 at 2:18 PM

  ΦΟΒΟΣ. ΤΡΟΜΟΣ. ΦΟΒΟΣ + ΤΡΟΜΟΣ. ΤΡΟΜΟΣ + ΦΟΒΟΣ.

  Δύο όχι άγνωστες λέξεις στους περισσότερους από μας. Τρομοκρατία παντού. Ανθρώπινα κουρέλια και μαζί τους και εμείς, να στοιχειώνουμε τους δρόμους, τις πλατείες και τα στέκια της μητρόπολης.

  Έχουμε γίνει φίλοι με τον τρόμο.
  Άλλωστε τον αντιμετωπίζουμε συνεχώς , μεγαλώνοντας, στο σχολείο , το εργοστάσιο πολιτών τους, χωρίς να μας ρωτήσουν. Στις σχολές, οπού μας αφαιρούν κεκτημένα δεκαετιών. Στην εργασιακή τρομοκρατία των αφεντικών, στις άθλιες λάντζες και εργασίες, που μας “εξασφαλίζουν” μια ζωή, ακόμα και στο δρόμο αντιμετωπίζουμε διαρκώς το σεξισμό, το ρατσισμό και τις διακρίσεις (για το χρώμα, για το φύλο, ακόμα και για τα μαύρα μας ρούχα) αυτής της παρηκμασμένης κοινωνίας.

  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.

  Αντίθετα, για μας, ο τρόμος ειναι σύντροφος, φίλος για να τον παρωδήσουμε και το αναπόφευκτο Μακάβριο από τις λίγες αλήθειες αυτού του κόσμου. Εμείς αποτελούμε λιγότερο μέρος της δικιάς τους πραγματικότητας και περισσότερο ενός κόσμου σκιών. Ενός κόσμου, οπού τα πράγματα είναι ισότιμα για όλους, όπου κάθε μία ξεχωριστή ζωή έχει αξία, όπου ο θάνατος είναι μέρος της ζωής και δεν ελπίζουμε με τεχνητά μέσα να τον αποφύγουμε. Είμαστε οι μάγισσες, οι ζωντανοί νεκροί, οι λεπροί του κόσμου σας, όπως βολικά μεταμφιέσατε κάθε απόκληρο, ομοφυλόφυλο, μοίχο ή εχθρό και ανταγωνιστή σας, πριν τους θάψετε.

  ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΖΩΝΕΣ ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΣ

  Ηalloween, λοιπόν, η παγανιστική εορτή- νύχτα των πνευμάτων και μαγισσών. Όσοι φοβούνται και θέλουν να είναι ασφαλείς, ας κλειδώσουν τις πόρτες τους και ας μείνουν μέσα μετά τις 9, με κλειστά τα φώτα. Ας μην τολμήσουν να ζήσουν.
  Αλλά εμείς δεν είμαστε καταδικασμένοι να πενθούμε για όσα χάσαμε και όσα διαρκώς χάνουμε καθημερινά. Δεν θα αντιδρούμε σπασμωδικά και βίαια μόνο σ’ όσα μας επιβάλλονται από τους “πιο πάνω” μας, αλλά θα βρούμε όσα μας ενώνουν. Όταν εκείνοι φοβούνται τον θάνατο γιατί έχουν πολλά να χάσουν, εμείς αντιπροτείνουμε, ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΓΙΟΡΤΗ. Πάνω στα ρημαγμένα συντρίμμια του Παλιού Κόσμου, χορεύουμε και χτίζουμε έναν καλύτερο.
  Δεν διαλέξαμε εμείς να έρθουμε σ’ αυτές τις κοινωνίες, εκείνοι μας έφεραν και μας πέταξαν στις πυρές χωρις να μας ζητήσουν τον λόγο. Και τώρα γυρίσαμε.

  Η ΝΥΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: